Facebook’s Finest #16

Een paar dagen later dan gewend, maar er moet natuurlijk ook gevist worden! De nachttemperaturen duiken deze week naar beneden en de eerste nachtvorst dient zich alweer aan, een teken dat het najaar in volle gang is. Als je nog wilt een plan ten uitvoering wilt brengen dan is het nu toch wel tijd om te beginnen, als dat al niet had gemoeten!

Deze week hebben we weer acht fraaie plaatjes geselecteerd uit de duizenden foto’s die wekelijks voorbij komen op Facebook. Enjoy!

 

Ff01 Joey Lunenburg

Deze fraaie foto kwam voorbij op de Facebookpagina ‘Urban Blankers’. Een mooi sfeerplaatje.
Bron: Joey Lunenburg

 

Ff02 Bas Van Geffen

Daar is ie weer, Bas ‘FF’ van Geffen. Bas woont haast aan het water en kan tevens een leuk potje fotograferen, dat levert hem toch regelmatig een vermelding op in deze rubriek. Wat een plaatje weer!
Bron: Bas van Geffen

 

Ff03 Marco Voorwinden

Vochtige en koude najaarsnachten en de spinnen zijn massaal aanwezig. Sfeervol!
Bron: Marco Voorwinden

 

Ff04 Richard Tranter

Wauw!
Bron: Richard Tranter

 

Ff05 Nils Poldervaart

Wauw 2.0! Deze prachtige foto hebben we al gedeeld via onze Facebookpagina, maar mocht je hem gemist hebben, geniet even mee!
Bron: Nils Poldervaart

 

Ff06 Simon Williams

Wat een supervette stek! Zie jij jezelf al een karper haken voor dit machtige obstakel?
Bron: Simon Williams

 

Ff07 Karl Pitcher

Een heel ander type foto, origineel!
Bron: Karl Pitcher

 

Ff08 Lee Paul

[Jaws muziekje aan]He’s coming![/Jaws muziekje uit]
Bron: Lee Paul

En dat waren er alweer acht! Hopelijk zit er iets naar je gading tussen en heb je weer iets meer motivatie gekregen om straks lekker naar de waterkant te gaan. Veel succes met de (najaars)visserij!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.