Facebook’s Finest #19

Potverdikkie wat is het de laatste dagen koud geworden zeg! De temperatuur is flink gezakt en vieze koude regen- en hagelbuien teisterden ons land. Voor veel vissers is dit zo’n beetje de tijd dat de hengels hun foudralen in gaan en een winter in de schuur belanden. De echte die-hards gaan natuurlijk onafgeschrikt door met hun plannen. Waarschijnlijk zal Facebook de komende tijd wat meer met snoek worden gevuld dan met karper, maar qua sfeerplaatjes verwacht ik genoeg moois.

Voor deze 19e editie van de #FF heb ik weer acht fraaie plaatjes gevonden op het gezichtenboek. Geniet mee!

 

Wat is nu een aflevering van FF zonder een foto van Bas? Precies! Hij hoort er onderhand bij en hopelijk blijft hij nog lang mooie foto’s maken voor ons ;)
Bron: Bas van Geffen

 

Deze bijzondere foto zal ongetwijfeld zijn bewerkt met photoshop, maar het resultaat is gaaf!
Bron: Simon Williams

 

Rust, kalmte, natuurpracht. Heerlijk!
Bron: Peter Brinkman

 

Als karpervisser kan je het beste vroeg je wekkertje zetten. Dan mis je de prachtige zonsopkomsten en de aastijden tenminste niet ;)
Bron: Tom Blackhurst

 

Een fraaie foto uit een pittoresk Engels plaatje. Wie zou er nu niet op zulke wateren willen (pen)vissen?
Bron: Andrew Paul Green

 

Via de pagina van Monkey Climber werden we getrakteerd op deze fantastische (terugzet)foto van Lesley Adamzek. Als je het mij vraagt het mooiste moment van een vangst.
Bron: Lesley Adamzek

 

‘Scales, I’ve got scales’
Bron: Kyle Heeson

 

De topper van deze week, een fantastische plaat van Mark van der Zouw. Wie oog heeft voor de details ziet dat moeder natuur er een kunstwerk van gemaakt heeft!
Bron: Mark van der Zouw

En we zijn er weer doorheen! Ik hoop dat jullie er van genoten hebben en ga weer snel op zoek naar een paar killershots voor de volgende aflevering!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.