Facebook's Finest #08

De Facebook's Finest van deze week zit weer bomvol vette platen. Deze keer geen thema en toch hebben ze allemaal één ding gemeenschappelijk. Ze zijn namelijk allemaal verschrikkelijk mooi!

2

The waiting game ...
Bron: Oli Davies

4

Clouseau zingt; -Daar gaat ze. Ik sta verstijfd stil, ruil de hengel in voor de DSLR en schiet dit plaatje terwijl ik in gedachte zing; -Daar ligt ze.
Bron: Jordy Op't Hof

7

Onder een heldere sterrenhemel. Prachtig!!
Bron: Bas van Geffen


1

Epic shot!!
Bron: Alex Audibleone Norgate


3

Oh ja, prachtige voorns tussendoor en kleine meervallen, maar wat kunnen die een zooitje maken van je rig… Een heel, heel sporadisch nog een paaiende karper
Bron: Bertus Rozemeijer

5

Vorige week eindelijk weer eens op avontuur gegaan met deze eindbaas. ''Geertje'' de man, waarmee je afspraken kan maken op bepaalde tijden, maar altijd weer iets later komt dan gepland...
Bron: Emiel Tuijp


6

Zo, dagje met Moniek Rozemeijer in Hut 6 van Han Bouwmeester. Meesterlijke hut om natte vogels te bekijken. IJsvogeltjes genoeg, maar ook een aardig aantal steltlopers. Morgen mag ik weer los en ben ik een heel lang seizoen druk met vis, vissers en om me heen, al die natuur.
Bron: Bertus rozemeijer
 

8

A magical sunset!
Bron: Michael Perkins

En met de foto van Michael Perkins zijn we aan het einde gekomen van alweer een 8e editie van Facebook's Finest. Over twee weken zijn we er weer met een 8 tal fantastische foto's. Tot dan! 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.