Facebook's Finest #32

Vorige week hebben we de Facebook's Finest even aan ons voorbij moeten laten gaan, maar we zijn hem zeker niet vergeten. We hebben namelijk weer acht heerlijke foto's om bij weg te dromen in de pauze op je werk. Instant viszin zoals ik het graag noem, want dat krijg ik er absoluut van. Geniet mee van de heerlijke foto's van onder andere Martin Post, Alex Norgate, Carl and Alex Fishing en James Anthony...


Bron: Alex Norgate


Bron: Richard Tranter


Bron: Sjuul William Ploemen


Bron: Luke Venus


Bron: James Anthony


Bron: Martin Post

 


Bron: Chris Williams


Bron: Carl and Alex Fishing

Met deze heerlijke overzichtsfoto zijn we weer aan het einde gekomen van deze editie van #FF. Ik wil ook een drone! Tot volgende keer.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.