Facebook's Finest #37

De R zit weer in de maand en daarmee maken we ons alvast op voor een prachtige tijd waarin de natuur zich van haar mooiste kant laat zien: het najaar. Hoewel we nu nog even kunnen genieten van een mooie Indian Summer zal het snel kouder gaan worden. Nog even genieten dus van wat zomerse plaatjes in deze 37e editie van de Facebook's Finest. Wat vind jij de mooiste foto uit onze selectie? Laat het ons weten in het reactieveld.


Bron: Arjan Weggelaar


Bron: Bas van Geffen


Bron: Roelof Schut


Bron: Originals


Bron: Ben Hesketh


Bron: Steve Walton


Bron: Tom ter Weele / Willem Kwinten


Bron: Hans van Vrouwerf

Met deze heerlijke foto van Hans sluiten we deze #FF af. Hopelijk heeft je weer een boost gegeven om de dag door te komen of misschien wel inspiratie voor je eigen foto's. Tot over twee weken!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.