Facebook's Finest #38

In een week waarin de temperaturen weer een stuk aangenamer zijn geworden, werden ook weer veel mooie foto's geplaatst op Facebook door karpervissers 'all around the globe'. Het blijft mooi om te zien dat steeds meer karpervissers zich ook interesseren voor fotografie, want daar kunnen wij alleen maar van genieten. We beginnen deze editie met een super schattige foto van (op het oog) een tweeling, maar gaan daarna door met 7 prachtige platen. Enjoy!

Carphunters
Bron: Carphunters

Michiel van Willigen
Bron: Michiel van Willigen

Peter Vlasveld
Bron: Peter Vlasveld

Roy Smit
Bron: Roy Smit

Marko Heidrich
Bron: Marko Heidrich

Bas van GeffenBron: Bas van Geffen

Gregory Martin
Bron: Gregory Martin

Hans van Vrouwerf
Bron: Hans van Vrouwerf

Voor de tweede keer op rij sluiten we de #FF af met een foto van Hans van Vrouwerf. En niet zonder reden, want wat een fantastische foto is dat! Bekijk Hans zijn Facebookpagina voor meer prachtige foto's.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.