Facebook's Finest #42

Het is een rare week geweest met in het weekend temperaturen beneden het vriespunt en de afgelopen dagen volop regen. De watertemperatuur is snel en hard gedaald en we kunnen veilig stellen dat we kunnen beginnen aan de wintervisserij. Ieder jaargetijde kent gelukkig prachtige momenten en daarom zullen we ook de komende twee weken weer mooie plaatjes gaan zien op Facebook. Voorlopig kunnen jullie weer even genieten van onderstaande acht topfoto's. Enjoy!

Ben HeskethBron: Ben Hesketh

Erik HakvoortBron: Erik Hakvoort

Janny Bosman (Het Visblad)
Bron: Janny Bosman (Het Visblad)

Jorn SerréBron: Jorn Serré

Kevin KeillBron: Kevin Keill

Michael BromfieldBron: Michael Bromfield

Tom OnincxBron: Tom Onincx

Wesley de Wit
Bron: Wesley de Wit

Met deze foto van Wesley sluiten we deze editie van de Facebook's Finest weer af. Heb jij een gave foto gespot op Facebook? Tip ons dan via het contacformulier of op onze Facebookpagina.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.