Facebook's Finest #45

Met nog een aantal dagen te gaan tot het nieuwe jaar mogen we stellen dat we op het gebied van fotografie behoorlijk zijn verwend in 2016. Prachtige foto's zijn voorbijgekomen en steeds meer karpervissers concentreren zich naast de visserij ook op de (natuur)fotografie. Een hele fijne ontwikkeling waar we met zijn allen van kunnen meegenieten. In deze laatste editie van 2016 hebben we zoals gewoonlijk 8 gave plaatjes voor je op een rij gezet. Enjoy!

Bron: Chris Way
Bron: Chris Way

Bron: Derk Lagcher
Bron: Derk Lagcher

Bron: Jason Hadwin
Bron: Jason Hadwin

Bron: Mark Witte
Bron: Mark Witte

Bron: Pascale Fleur
Bron: Pascale Fleur

Bron: Simon Williams
Bron: Simon Williams

Bron: Jos van Dalum
Bron: Jos van Dalum

Dat was hem dan, de laatste #FF van 2016. Ook in het komende jaar gaan we volop door met het selecteren van de mooiste foto's van social media. Ook op onze Facebook- en Instagram pagina's komen regelmatig gave foto's voorbij, dus zorg dat je ze volgt!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.