Facebook's Finest #46

Koning Winter heeft de afgelopen weken eindelijk iets van zichzelf prijs gegeven. Koude nachten en bevroren wateren vormden de tendens en vissen was niet overal even makkelijk. Natuurlijk werd er wel gevist door vele van jullie en die vriesnachten leveren maar al te vaak strakke fotografie op. We starten deze eerste editie van de Facebook's Finest in 2017 dan ook met een thema. Het thema 'winter'.

Bron: Antwon Lee
Bron: Antwon Lee

Bron: Ben Halski
Bron: Ben Halski

Bron: Carp Watercraft
Bron: Carp Watercraft

Bron: Chris Askew
Bron: Chris Askew

Bron: Chris Chapman
Bron: Chris Chapman

Bron: Ross Tierney
Bron: Ross Tierney

Bron: Ste Casey
Bron: Ste Casey

Bron: Jorn Serré
Bron: Jorn Serré

En met deze heerlijke foto van Jorn sluiten we ook deze editie af. Wil je meer gave foto's zien? Volg dan ook zeker onze Facebook en Instagram pagina, waar we je regelmatig plezieren met prachtige plaatjes. Tot snel!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.