Facebook's Finest #49

Het weekend komt er weer aan en dus zullen vele van jullie zich opmaken voor een sessie aan het water. Hoewel het deze week behoorlijk regenachtig is, zijn er zeker vangsten te boeken in deze laatste week van februari. De afgelopen twee weken hebben we weer een selectie van gave foto's voor je opgeduikeld, maar het was dit keer al iets moeilijker. Laten we hopen dat het voorjaar snel begint, dan zullen we weer talloze prachtige foto's voorgeschoteld gaan krijgen!

Bron: Carl and Alex Fishing
Bron: Carl and Alex Fishing

Bron: Herwin Kwint
Bron: Herwin Kwint

Bron: Matthew Locket
Bron: Matthew Locket

Bron: Nomad by Fate
Bron: Nomad by Fate

Bron: Rupert Whiteman
Bron: Rupert Whiteman

Bron: Thom Vredevoort
Bron: Thom Vredevoort

Bron: Rick Kloekke
Bron: Rick Kloekke

Bron: Marko Heidrich
Bron: Marko Heidrich

En met deze acht carpy foto's hebben we hopelijk weer een bijdrage geleverd aan jouw motivatie om er deze week lekker op uit te trekken. Over twee weken staat de 50e editie van de Facebook's Finest op het programma, waarin we zullen terugblikken en een selectie zullen maken van de mooiste foto's die in deze rubriek voorbij zijn gekomen. Stay tuned en vang wat moois!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.