Facebook's Finest #52

De zon heeft zich de laatste week van haar beste kant laten zien en dat heeft zowel de vissers als de vissen goed gedaan. Op veel wateren stijgt de temperatuur langzaam en worden de vissen actiever. Daarnaast komt ook de natuur rondom de wateren weer volop tot leven en dartelen de lammetjes alweer in de weide. Het voorjaar is een prachtige tijd en daar gaan we de komende weken lekker van genieten. Vandaag hebben we weer acht prachtige foto's geselecteerd die de laatste weken op Facebook zijn verschenen. Sit back and enjoy!

Bron: Bas van Loon
Bron: Bas van Loon

Bron: Ian Brown
Bron: Ian Brown

Bron: Martin Post
Bron: Martin Post

Bron: Franklin Schalk
Bron: Franklin Schalk

Bron: Oli Davies
Bron: Oli Davies

Bron: Nils Poldervaart
Bron: Nils Poldervaart

Bron: Roy Vanstreels
Bron: Roy Vanstreels

Bron: Wesley de Wit
Bron: Wesley de Wit

En met deze prachtige foto van Wesley sluiten we deze editie af. Geniet van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft en tot over twee weken!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.