Facebook's Finest #93

De laatste echt warme dag van deze week is aangebroken en zal gepaard gaan met wat regen hier en daar. Ideale omstandigheden om lekker af te koelen aan de waterkant en dus maak ik me ook op voor een nachtje vissen. Jij ook? Voor het zover is hebben we eerst nog een gloednieuwe editie van de Facebook's Finest voor je staan. In deze 93e editie vind je foto's van Jeffrey Huisman, Lee Leake, Visaas online, Jeroen van Domselaar, Michael Bromfield, Mathieu Denoyers, Michael Perkins en Marc Voossen. Enjoy!

Bron: Marc Voossen
Bron: Marc Voossen | Damn wat een brede rug! Dit soort plaatjes laten genoeg ter verbeelding over en dat is prachtig. Dikke plaat!

Bron: Mathieu Denoyers
Bron: Mathieu Denoyers | Een heerlijke sfeerplaat van Mathieu. Deze fotograaf maakt enorm veel fraaie foto's en het bekijken van zijn social media kanalen is dan ook een absolute tip!

Bron: Jeffrey Huisman
Bron: Jeffrey Huisman | Als bijschrift bij deze foto stond "Soms loop het zo gesmeerd dat je eigenlijk niet echt besefte wat er toen op dat moment gebeurde, 3 30ers binnen een half uur." En dan ook nog deze heerlijke sfeerplaat er bovenop, nice!

Bron: Lee Leake
Bron: Lee Leake | Een strakke setup, daar houden we stiekem toch allemaal een beetje van?

Bron: Michael Perkins
Bron: Michael Perkins | Wat een prachtige sfeerplaat is dit! Zat ik maar alvast aan het water...

Bron: Michael Bromfield
Bron: Michael Bromfield | Zonder het na te hoeven kijken durf ik te zeggen dat Michael Bromfield met stip bovenaan staan in het aantal Facebook's en Insta's Finest vermeldingen. Deze man heeft een gave om prachtige sfeershots te maken.

Bron: Visaas online
Bron: Visaas online | Deze gave plaat vonden we op de Facebookpagina van Visaasonline. Waar zouden ze naartoe gaan?

Bron: Jeroen van DomselaarBron: Jeroen van Domselaar | Hoewel we in deze rubriek vrij weinig man/vis foto's plaatsen vond ik deze toch zeker een vermelding waard. Wat een ontzettend brute vangstfoto! Thumbs up!

Dat waren de acht foto's van deze week. Tot de volgende keer!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.