Facebook's Finest #95

Met een paar dagen zonnig nazomerweer in het vooruitzicht hebben we ook dit jaar een (korte) Indian summer. De watertemperatuur zakt al wel langzaam en de kans dat je de vissen tijdens de zonnige periode in de hogere waterlagen treft is daarom aanwezig. Een mooie tijd voor zigs lijkt mij! Vandaag doen we in deze editie van onze Facebook's Finest weer een poging om je motivatie om te gaan vissen een boost te geven. Tien prachtige foto's zullen hieronder een poging doen om jou naar de waterkant te sturen. Geniet er van en succes nog even op je werk!

Bron: Arno Spruit
Bron: Arno Spruit | We beginnen deze editie met een heerlijke sfeerplaat van Arno Spruit. Met zo'n uitzicht is het heerlijk wakker worden!

Bron: Geert Ooms
Bron: Geert Ooms | Geert is overduidelijk iemand die altijd zijn visjes wel lijkt te vangen. Zo te zien had hij weer een aardige vis in het net!

Bron: Lizette & Bianca Carpfishing
Bron: Lizette & Bianca Carpfishing | Het beroemste vissende koppel heeft de afgelopen weken weer een paar prachtige plaatjes gedeeld op hun social media kanalen. Zie bovenstaande, maar ook onderstaande topfoto's.

Bron: Lizette & Bianca Carpfishing

Bron: Elmar Bierwirth
Bron: Elmar Bierwirth | Vanuit het Oostenrijkse land kwam deze lekkere sfeerplaat van Elmar. In zo'n setting zal een run je toch echt in extase brengen?!

Bron: Lex Cuyten
Bron: Lex Cuyten | Een sprookjesachtig decor. Ook Lex is groot fan van het prachtige Bled.

Bron: Randy NiemanBron: Randy Nieman | Wat een heerlijke plaat!

Bron: Korda Developments
Bron: Korda Developments | Deze fantastische plaat zagen we voorbij komen op de Facebookpagina van Korda. Wat een setting!

Bron: Steve Briggs
Bron: Steve Briggs | Deze klasbak zoekt zijn vissen overal ter wereld en kan daarom ook genieten van prachtige omgevingen.

Bron: Robbie Appleby
Bron: Robbie Appleby | Strak en tarty, wat een heerlijke set-up!

En met deze plaat zijn we aan het einde gekomen van de Facebook's Finest, editie 95. Tot over 2 weken!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.