Facebook's Finest #96

En plots is het alweer oktober, wat vliegt de tijd! Terwijl corona ons nog steeds bezig houdt en de mondkapjesleveranciers overuren draaien houden wij ons gewoon lekker bezig met normale dingen, zoals deze nieuwe editie van de Facebook's Finest. In editie 96 staan weer genoeg prachtige foto's voor je op een rijtje, allen gevonden op het wonderlijke Facebook. Heb jij zelf een gave foto gemaakt of gezien? Vergeet hem dan niet bij ons aan te brengen via een berichtje, wellicht staat jouw tip binnenkort wel in deze rubriek. Enjoy!

Onze selectie

Bron: David Wouters
Bron: David Wouters | We beginnen deze FF met een heerlijke sfeerplaat van David Wouters. Heb jij de nieuwe Korda video al gezien met David in de hoofdrol? Check hem hier.

Bron: Jef Goossens
Bron: Jef Goossens | En dan aandacht voor deze mysterieuze plaat van Nash man Jef Goossens. Wat een heerlijk uitzicht!

Bron: Gusztav Toth
Bron: Gusztav Toth | Wat een heerlijke sfeerfoto! Hij kan elk moment afgaan!

Foto: Remco Bouwman
Bron: Remco Bouwman | Drone baas Remco plaatst met grote regelmaat prachtige luchtfoto's op zijn social media kanalen. Het volgen waard!

Bron: Michael Bromfield
Bron: Michael Bromfield | Wat zou onze Facebook's Finest zijn zonder een foto van Michael? Deze visser post met enorme regelmaat dit soort prachtige plaatjes. Chapeau!

Bron: Cuyten Boilies
Bron: Cuyten Boilies | Bij Cuyten Boilies hebben ze ook heel wat goede fotografen in hun team, dat blijkt wel als je dit soort sfeerplaatjes ziet.

Bron: Ed Skillz
Bron: Ed Skillz | Op de Trakker pagina zagen we deze foto van Ed voorbij komen, wat een plaatje!

Bron: Marco Tetteroo
Bron: Marco Tetteroo | Bivvy view by Marco, of zijn alter ego Jackie Noballs

Bron: Mattijs Celie
Bron: Mattijs Celie | Een heerlijke sfeerfoto van Mattijs

Bron: Rolf Bouman
Bron: Rolf Bouman | En we sluiten deze editie van onze Facebook's Finest met deze geweldige plaat van Rolf. Zo'n moment maak je maar eens in je leven mee!

Volgende weer staat er weer een nieuwe editie van de Insta's Finest voor je klaar. Tot dan!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.