Insta's Finest #21

Als liefhebber van de Insta's Finest heb je er een tijdje op moeten wachten, maar we blazen deze rubriek weer nieuw leven in. De laatste editie dateert van bijna een jaar geleden (!) en dus is het de hoogste tijd om een gloednieuwe editie online te knallen. De komende tijd zal ik weer actief op zoek gaan naar de mooiste plaatjes die te vinden zijn op Facebook en Instagram en deze zal ik verwerken in een selectie van  ongeveer 15 foto's per week, te beginnen met deel 21. Enjoy!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

Floral hats and big wide backs! Autumn with @the_olicle #NashTackle #NashBait

Een bericht gedeeld door Dan Yeomans (@dan.yeomans.nt) op 4 Feb 2020 om 2:05 (PST)

En met deze bijzonder fraaie foto van Oli Davies (geschoten door Dan Yeomans) zijn we aan het einde gekomen van deze 'comeback editie'. Tot over twee weken!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.