Insta's Finest #01

Het kon natuurlijk niet uitblijven. Met bijna 70 edities van de Facebook's Finest is het de hoogste tijd voor een extra tweewekelijkse serie: Insta's Finest.  Instagram bevat miljoenen foto's, waaronder ook ontzettend veel sfeervolle karperfoto's. Met populaire hashtags als #thatscarpy, #carpfishing, #karpervissen, #carplife en natuurlijk #carpfeeling krijg je snel en eenvoudig een overzicht van je favoriete onderwerpen. Vanaf nu staat de donderdag dus wekelijks in het teken van de mooiste foto's en krijg je de ene week een Facebook's Finest en de andere week een Insta's Finest voorgeschoteld. 

Volg CarpFeeling op Instagram via ons account: @CarpFeeling_official en plaats de hashtag #carpfeeling bij je karperfoto's. Wellicht staat jouw foto dan binnenkort in deze rubriek. Genoeg gepraat! Tijd om te genieten van de 15 onderstaande foto's!

When a plan comes toghter 28kilo of pure chunk. 📸 credit @theartofescape1 #citruz #nashbait

Een bericht gedeeld door Beer keunen (@thesurgeforcarp) op 15 Nov 2017 om 7:35 PST

#carpfeeling #carpfishing #carp #karper #karpervissen #thatscarpy

Een bericht gedeeld door CarpFeeling (@carpfeeling_official) op 14 Nov 2017 om 1:11 PST

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.