Insta's Finest #04

Instagram is een geweldig medium waar prachtige plaatjes op te vinden zijn. Ook wij zijn als @Carpfeeling_official actief op Instagram en plaatsen met regelmaat mooie foto's van onze visserij en die van onze bezoekers. Een groot voordeel van Instagram is dat je gemakkelijk kunt zoeken op de zogenoemde 'hashtags' en dat maakt de speurtocht naar kandidaten voor deze rubriek een stuk makkelijker. Ook in deze 4e editie is het daarom gelukt om weer vijftien vette foto's voor je te selecteren. Enjoy!

@petecastlefish #danglersnation @leemerritt5

Een bericht gedeeld door DanglersNation.co.uk (@danglersnation) op 13 Jan 2018 om 4:57 (PST)

Dat waren de 15 geselecteerde Instagrammers van de afgelopen weken. Neem zelf ook de hashtag #carpfeeling op in je berichten om nog meer op te vallen en misschien sta jij hier binnenkort ook tussen.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.