Bedankt allemaal voor jullie leuke inzendingen. Er is weer veel gevist en dat hebben we geweten. De 40 mooiste plaatjes vind je terug in de update van ons foto album. Scroll dus op je gemak naar beneden en geniet van deze mooie platen.
Bedankt! Bedankt allemaal voor het opsturen van je mooiste foto's! Op deze manier krijgen wij het iedere maand weer voor elkaar om een leuke selectie te maken die we aan het 'ganse land' kunnen tonen. Foto's van mooie karpers, fancy set-ups en de meest te gekke sfeerplaten. 
We hebben weer een prachtige maand achter de rug en onze mailbox zat weer stampvol met de meest waanzinnige foto's. Drie van deze foto's strijden dingen mee voor een fantastisch prijzen pakket die beschikbaar wordt gesteld door Korda (bekijk hier de prijzen). De overige inzendingen krijgen traditiegetrouw een welverdiende plek op het fotoalbum van CarpFeeling
Als 'die hard' karpervisser is de kans vrij groot dat ook je computer vol staat met mooie foto's van je set-up, sfeerplaten en prachtige vissen. Deze foto's kun je naar ons opsturen om kans te maken op een waanzinnige prijs. Deze prijs t.w.v. €60,- wordt samengesteld door niemand minder dan Korda (bekijk hier de prijs en hoe je hem kunt winnen).
Elke maand kun je foto's opsturen naar CarpFeeling. Je maakt dan automatisch kans om mee te spelen met onze Foto v/d maand competitie. We selecteren de drie mooiste foto's en degene die de meeste stemmen weet te verzamelen gaat aan de haal met hele gave prijzen. De afgelopen maand is dit weer volop gebeurt. Omdat we deze foto's graag allemaal aan jullie willen laten zien, vind je ze terug in ons fotoalbum. 
Bedankt weer! Bedankt weer voor al die mooie foto's die we van jullie hebben ontvangen. Blijf ze ook vooral sturen zodat ook jouw mooiste plaatjes zijn te bewonderen op de 'photo wall' van CarpFeeling. Naast dat maak je ook kans om mee te spelen met de foto v/d maand. Hier kun je iedere maand fantastische prijzen winnen!
Vorige maand hebben we weer een berg foto's ontvangen. Hier zaten weer heel veel 'plaatjes' tussen. Neem nu de foto van John de Ruiter. Deze foto is aannemelijk genomen vanaf de overkant (gok ik vanwege het riet onderin) en je kijkt uit over een werkelijk prachtige stek. Waarschrijnlijk is deze foto vroeg in de ochtend gemaakt aangezien de eerste zonnestralen alleen de bivvy verlichten. Hoe idyllisch wil je het hebben? 
Fat Tony. Dat is de naam van de vis die je hieronder ziet. Deze 'buffel' tikte precies 16,2 kg aan op de unster van Anthony van Veen. Wat een super mooie, en vooral ronde vis man!! Anthony wist deze bak twee maanden geleden te vangen. Bedankt voor deze leuke inzending en we zetten hem maar wat graag in het zonnetje.
Elke maand ontvangen we veel foto's van mensen die mee willen strijden voor de foto v/d maand! Omdat we slecht drie foto's selecteren voor deze wedstrijd pissen veel mensen nét naast de pot. De foto's die niet meedoen willen we toch heel graag delen met onze bezoekers. Zo ook deze foto van Roelof Hakvoort. Roelof heeft deze maand heel wat foto's opgestuurd en strijd ook mee voor de foto v/d maand. Naast die foto willen ook deze bak van een graskarper even aan je laten zien!!
Ruben heeft ons afgelopen maand meerdere goede foto's opgestuurd. Hier zaten weer een aantal 'plaatjes' bij! Neem de foto hieronder. Waarschijnlijk heeft hij net zijn vakantie achter de rug. Tijdens zijn vrije dagen heeft hij kennelijk flink lopen harken. Deze mooie hoge, Franse schubkarper wordt dan ook met heel veel trots voor de camera getoond. Wat een fantastische kleuren zeg. Je verdient het om even in het zonnetje gezet te worden! 
Vorige maand stuurde Tom Lenters - vriend van CarpFeeling - ons meerdere té gekke foto's. Dit betekent dat Tom afgelopen maand flink heeft lopen harken. Bekijk de foto hieronder eens. Wat een beer van een vis! Klasse Tom. Naast de enorme schubkarper, wist hij ook mooie spiegels boven zijn net te slepen.
Het is overduidelijk te merken dat het maken van een goede foto voor heel veel vissers steeds belangrijker wordt. Iedereen wil zijn vangst toch zo mooi mogelijk vastleggen en zelfs met je smartphone i.c.m. een programma als instagram maak je binnen no-time een heel gave foto. 
De foto's stromen weer binnen op CarpFeeling.com. Logisch natuurlijk. Er wordt volop vis gevangen en wat is nu leuker dan deze vangsten te delen met heel karpervissend Nederland. 
De lente ontwaakt en dus trekken wij vissers massaal naar de waterkant. Tijden hebben we niet zo vroeg, zulk mooi weer gehad! Dat er weer veel wordt gevist is goed te merken aan het aantal foto's die we hebben ontvangen. Zo krengen we ook een prachtige collage van Rick van den Acker met daarin meerdere sfeerplaten van de afgelopen maand. 
We staat nog maar net in de maand maart en hebben meteen al een warmte record 'in the pocket'. Dat belooft wat voor het de rest van het jaar. Ik heb op deze zonnige zondag zelfs de BBQ even uit de schuur getrokken. Toch valt er niets over te zeggen aangezien maart wel vaker roert met zijn staart...