Foto inzendingen mei 2015

We hebben weer een prachtige maand achter de rug en onze mailbox zat weer stampvol met de meest waanzinnige foto's. Drie van deze foto's strijden dingen mee voor een fantastisch prijzen pakket die beschikbaar wordt gesteld door Korda (bekijk hier de prijzen). De overige inzendingen krijgen traditiegetrouw een welverdiende plek op het fotoalbum van CarpFeeling

Zo ontvingen we ook deze prachtplaat van Steef Zenden. Steef is een bezoeker van het eerste uur en stuurt ons met regelmaat de mooiste foto's. Zo ook deze waarin hij een prachtige vis terug laat glijden in het water. Heel mooi Steef!!

And back she goes
And back she goes
Foto: Steef Zenden

Naast de foto van Steef hebben we nog veel meer moois voor jullie in petto. Bedankt allemaal voor jullie inzendingen! Heb jij nog nog mooie foto's liggen, stuur ze dan vooral op en wie weet sta jij hier volgende maand of doe je mee aan de foto van de maand.

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.