Inzendingen April 2012

Ik kan er geen genoeg van krijgen. Waarvan? Alle foto's die we dagelijks per mail ontvangen. Het lijkt een soort graadmeter voor 'karpervissend Nederland'. Hoe mooier het weer, hoe meer foto's er binnenkomen. De zon zorgt er kennelijk bij meer mensen voor dat alles begint te jeuken en je zo snel (en vaak) mogelijk aan het water wilt zitten.

Dit gaat alleen niet helemaal op bij Raymond Vollebregt. Deze vaste bezoeker is zich namelijk al een tijdje een slag in de ronte aan het vangen. Weer of geen weer, statisch of met de vliegenlat. Op het forum verschijnen met grote regelmaat nieuwe vangsten van deze handige gozer uit Nootdorp. Goed bezig kerel!


Bedankt allemaal voor jullie inzendingen! Op deze manier kan iedereen meegenieten van jullie mooie momenten. Heb jij nog mooie foto's en wil jij ze met ons delen stuur ze dan op en dan staan ook jouw foto's volgende maand in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Mei-2012]

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.