Inzendingen april 2013 (deel 1)

We zitten weer in een nieuwe maand (april) en dus is het weer de hoogste tijd om jullie inzendingen een mooi plekje te geven in de fotogallerij van CarpFeeling. Zoals gebruikelijk zetten we één van deze foto's in het 'zonnetje'. Deze keer wordt dit wel heel erg letterlijk genomen met de inzendingen van Robin. Een foto die hoge ogen gooide.

Omdat het voorjaar nog even op zich laat wachten is dit een voorproefje van wat we hopelijk weer heel snel te zien gaan krijgen. Een mooi gevormde dame die geniet van de eerste zonnestralen. Een prachtige foto Robin!! Het kan mij niet snel genoeg beginnen!


Ook deze keer hebben we weer een aantal prachtige foto's ontvangen die in de gallerij hieronder te bewonderen zijn. Geniet ervan en blijf ons ook deze maand weer foto's sturen. Dan is de kans groot dat ook jouw foto binnenkort te bewonderen is in het FotoAlbum van CarpFeeling.

Bovendien speel je met jouw inzending automatisch mee met de foto van de maand contest en maak je dus kans op een te gek kleding pakket!


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=April-2013]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.