Inzendingen april 2013 (deel 2)

We zijn alweer halverwege de maand april en aangezien we de vorige keer niet alle inzendingen hebben gepost, komt nu het tweede deel. Ook deze keer zit hij weer vol leuke, mooie en stoere foto's.

Wat mij opvalt is dat sommige mensen ons elke maand weer weten te verrassen. Peter Berrevoets is zo iemand die toch met grote regelmaat foto's opstuurt van de meest waanzinnige karpers. Neem die foto hieronder. Niet groot, maar werkelijk fantastisch wanneer je kijkt naar de tekening. Een karper hoeft niet groot te zijn om van je beeld te spatten. Bedankt voor al je mooie inzendingen Peter.


Naast de foto's van Peter hebben we de vorige maand nog veel meer mooie platen uit onze mailbox getoverd en deze foto's zijn vanaf nu te bewonderen in ons FotoAlbum.

Neem dus snel een kijkje en mocht jij nog mooie foto's hebben, stuur ze dan snel op! Jouw foto word dan zeker geplaatst in ons FotoAlbum en bovendien speel je automatisch mee voor de foto van de maand waar je elke maand weer prachtige prijzen kunt winnen.[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=April-2013-2]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.