Inzendingen april 2014

De foto's stromen weer binnen op CarpFeeling.com. Logisch natuurlijk. Er wordt volop vis gevangen en wat is nu leuker dan deze vangsten te delen met heel karpervissend Nederland. 

Zo ontvingen we ook deze foto van 
Mats Poelman. Deze foto is opgestuurd door zijn vader en ik ben geen 'papa', maar begrijp al te goed dat dit momentje iets is dat een vader apentrots maakt. Een heus vader-zoon moment dat bij iedereen de knietjes week maakt. Een fantastische foto Mats! Dit plekje op CarpFeeling is meer dan verdient!

Naast deze heerlijke plaat hebben we nog veel meer mooie foto's voor jullie in petto! Bedankt allemaal voor deze leuke inzendingen! Heb jij nog een leuke foto liggen, vergeet deze dan vooral niet op te sturen. Naast dat je op onze 'wall of fame' komt te staan maak je automatisch een kans om mee te spelen aan onze maandelijkse Foto van de Maand verkiezing.

Sorry, only modern browsers.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.