Inzendingen april 2015

Als 'die hard' karpervisser is de kans vrij groot dat ook je computer vol staat met mooie foto's van je set-up, sfeerplaten en prachtige vissen. Deze foto's kun je naar ons opsturen om kans te maken op een waanzinnige prijs. Deze prijs t.w.v. €60,- wordt samengesteld door niemand minder dan Korda (bekijk hier de prijs en hoe je hem kunt winnen).

De afgelopen maand hebben we weer heel veel mooie foto's van jullie mogen ontvangen. Zo ook de foto van Rodney Straver met een wel heel trotse dochter. Ze wist namelijk samen met papa haar eerste karper te vangen! Een super leuke foto Rodney. Blijf ze vooral sturen.

Dit is lindsay straver mijn dochterje van 6 jaar. Dit was haar eerste sessie en tevens haar eerste vis.
Dit is lindsay straver mijn dochterje van 6 jaar. Dit was haar eerste sessie en tevens haar eerste vis.
Foto: Rodney Straver

Naast de foto van Rodney hebben we tal van mooie platen opgestuurd gekregen. Mijn dank is groot. Jullie hebben terecht een plekje verdient in het fotoalbum van CarpFeeling.

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.