Inzendingen Augustus 2012 (deel 1)

Rex Hunt, wie kent hem niet? De bebaarde grijze allround visser uit Australië die ons jaren lang wist te vermaken met zijn eigen visshow. " Yibbida Yibbida folks!" Geen vis in Australië was veilig. Met een lik zonnebrand op zijn neus gaf hij elke vis een kus voordat ze weer werden toevertrouwd aan het water. Bij het zien van de foto van Djowie moest ik hier meteen aan denken. Al moet ik zeggen dat ik dit veel liever zie dan die ouwde Rexy ...

Djowie Blokland kreeg drie keiharde fluiters en wist deze vis te verzilveren. Het is goed te zien dat hij erg blij is met deze piepjonge schubkarper. Geheel terrecht Djowie! Ik vind het een erg leuke foto! Bedankt voor je inzending.


Naast de foto van Djowie hebben we nog veel meer prachtige foto's mogen ontvangen. Neem er dus even lekker de tijd voor. Het waren er weer zoveel dat we ze in tweeën moesten splitsen.

Bedankt voor jullie inzendingen! Heb jij nog een mooie foto en wil jij ze met ons delen stuur ze dan op en dan staan ook jouw foto's volgende maand in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Augustus2012-Deel-1]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.