Inzendingen Augustus 2012 (deel 2)

Tussen de maandelijkse inzendingen vallen sommige inzendingen meteen op. Zo ook de foto van Mr. de Klerk. Zo zie ik een schubkarper namelijk het liefst. Een dikke rug, een beetje een buikje, mooi van kleur. Helaas voor ons worden wij niet op deze manier beoordeeld...  Na 5 weken blanken wist de Klerk deze ruige vis te vangen. Aan zijn bouw te zien zal hij ook wel voor leuke sport hebben gezorgd. Een prachtige plaat man!


Dit is slechts één foto van de vele inzendingen die we vorige maand hebben ontvangen. Zet je bureaustoel in de relax modus en geniet van de mooie foto's die ons archief verrijken.

Bedankt voor jullie inzendingen! Heb jij nog een mooie foto en wil jij ze met ons delen stuur ze dan op en dan staan ook jouw foto's volgende maand in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Augustus2012-Deel-2]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.