Inzendingen december 2013

De nieuwste drie kanshebbers voor de foto van de maand verkiezing staat al weer even live, maar hier blijft het natuurlijk niet bij. Het waren namelijk niet de enige drie foto's die we vorige maand mochten ontvangen.

Nummer één op de lijst (foto v/d maand) is een foto van Pascal Peeters. Hij stuurde meerdere foto's in en deze waren stuk voor stuk erg mooi. Zo ook de onderstaande foto van een karper die met een flinke klap van zijn staart zijn vrijheid tegemoet zwemt.


Bedankt voor je prachtige foto's Pascal! We willen je vragen ons te blijven verrassen met je mooie foto's. Dit geldt natuurlijk voor alle inzendingen!

Heb ook jij een mooie foto die je graag met heel karpervissend Nederland wil delen, stuur hem dan snel op. Je maakt dan meteen kans om mee te spelen aan onze maandelijkse Foto van de Maand verkiezing.

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.