Inzendingen Foto's december 2014

Vorige maand hebben we weer een berg foto's ontvangen. Hier zaten weer heel veel 'plaatjes' tussen. Neem nu de foto van John de Ruiter. Deze foto is aannemelijk genomen vanaf de overkant (gok ik vanwege het riet onderin) en je kijkt uit over een werkelijk prachtige stek. Waarschrijnlijk is deze foto vroeg in de ochtend gemaakt aangezien de eerste zonnestralen alleen de bivvy verlichten. Hoe idyllisch wil je het hebben? 

Bedankt voor deze mooie foto John. Hij verdient het om even in het 'zonnetje' gezet te worden. Naast deze foto hebben we nog veel meer moois ontvangen. Deze foto's werden allemaal opgestuurd voor de foto van de maand verkiezing en hebben het helaas net niet gered.

Toch willen we je deze foto's niet onthouden. Have fun!! 

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.