Inzendingen Februari 2013

We hebben net de Carp Zwolle achter de rug en dit is goed te merken aan het aantal foto inzendingen. We hebben er weer zin in! Deze foto's krijgen zoals altijd weer een mooi plekje op CarpFeeling.com.

Zo ontvingen we onder andere een foto van Sander Zeegers. Deze foto is genomen toen hij de vangst van zijn leven aan het binnen halen was. Een foto met erg veel sfeer, een leuke compositie en een leuk verhaal!! Bedankt voor deze mooie foto Sander! Zo zien we het heel graag.


Tijdens het inhalen van mijn mooiste spiegelkarper
Naast de foto van Sander hebben we nog veel meer mooie foto's van jullie mogen ontvangen. De drie mooiste maken zoals altijd kans in de prijzen te vallen in onze foto v/d maand verkiezing. Vergeet dus vooral niet te stemmen!

De overige foto's zijn te bekijken in de onderstaande fotogallerij. Geniet ervan en blijf vooral sturen. Wie weet staan jouw foto's volgende maand ook in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Februari-2013]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.