Inzendingen februari 2015

Bedankt weer! Bedankt weer voor alle mooie foto's die we van jullie hebben ontvangen. Zoals altijd krijgen deze foto's een plekje op 'the photo wall' van CarpFeeling. Ook deze maand is het weer een hele 'carpy' collage geworden! 

Blijf ze ook vooral sturen zodat je ook kans maakt om mee te spelen voor de foto v/d maand. Uit alle inzendingen selecteren we namelijk de drie mooiste foto's die iedere maand kans maken op fantastische prijzen! Zo maak je volgende maand kans op een Trakker NXG Camera Bag en een Cygnet camera adaptor t.w.v. €60,-! Een hele leuk prijs als je het mij vraagt...

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.