Inzendingen Januari 2012

Terwijl (bijna) alle wateren bedekt zijn met een dikke laag ijs beginnen de meeste van ons al weer aardig de kriebels te krijgen. De eerste nieuwe spullen zijn aangeschaft op de Carp 2012 en die willen we maar wat graag testen in de praktijk. Deze eerste kriebels zijn ook goed terug te zien in het aantal inzendingen die we van jullie hebben ontvangen.

cfimage
cfimage

Tijdens een sessie in le val dore

Naast prachtige karpers krijgen we ook wel eens iets anders binnen. Zo ook deze foto van Michel. Tja, "a man gotta do what a man gotta do". Kennelijk was de druk zo hoog dat het sanitaire blok niet meer te rennen viel. Erg leuk foto Michel!

Bedankt allemaal voor jullie inzendingen. Blijf ons vooral sturen!


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Januari2012]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.