Inzendingen Januari 2013

Ondanks dat we dit jaar een super zachte winter hebben zijn er maar weinig mensen aan het water te vinden. Dit is goed te merken aan het aantal inzendingen. Toch hebben we weer een aantal leuke foto's opgestuurd gekregen.

Zoals deze foto van Luuk. Op deze foto poseert hij samen met zijn trotse opa achter een hele mooie karper. Net als bij mij is het misschien wel zijn opa die hem de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Erg leuk om te zien. Bedankt voor je leuke foto. Het plezier knalt er vanaf!


Naast de foto van Luuk hebben we nog veel meer mooie foto's van jullie mogen ontvangen. De drie mooiste maken zoals altijd kans in de prijzen te vallen in onze foto v/d maand verkiezing. Vergeet dus vooral niet te stemmen!

De overige foto's zijn te bekijken in de onderstaande fotogallerij. Geniet ervan en blijf vooral sturen. Wie weet staan jouw foto's volgende maand ook in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Januari-2013]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.