Inzendingen Juli 2013

Eindelijk is de langverwachte zomer 'echt' aangebroken. Met temperaturen van zo rond de 30 graden hebben we dit jaar weer een heuse hittegolf te pakken. Veel mensen zoeken verkoeling bij het water en nemen standaard hun visuitrusting mee. Geef ze eens ongelijk!

Wanneer er veel wordt gevist merken wij dit aan het aantal inzendingen. Ook deze maand waren dat er weer meer dan genoeg. Zo ontvingen wij ook een foto van Patrick Noordink die afgelopen maand het water Grosley onveilig heeft gemaakt. In plaats van een man / vis foto stuurde hij deze foto die we erg konden waarderen. Wanneer je de foto bekijkt is het net of de duif de slogan van Proline probeert te lezen. Een erg leuke moment opname!

Bedankt voor het insturen van deze leuke foto Patrick. Natuurlijk hebben we zoals gebruikelijk weer een hele lijst aan inzendingen in de onderstaande gallerij.

Heb ook jij een mooie foto die je graag met heel karpervissend Nederland wil delen, stuur hem dan snel op. Je maakt dan meteen kans om mee te spelen aan onze maandelijkse Foto van de Maand verkiezing.

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.