Inzendingen Juni 2013 (deel 1)

"Wat een gigantische goudvis", zei mijn vriendin toen ik bezig was met het klaarmaken van alle ingezonden foto's. "Dat kun je wel zeggen lieverd.... Dat is een hele beste."

Deze enorme koi karper werd gevangen en opgestuurd door Dolf van Dael en verdient het om even in de schijnwerpers te worden gezet. "Het was net of ik de lotto had gewonnen," vermelde Dolf bij de foto. Dat kan ik me goed voorstellen. Zo mooi heb ik ze nog niet gevangen!! 


De nieuwe kanshebbers voor de Foto van de Maand staan inmiddels al weer klaar om stemmen te incasseren maar naast deze drie foto's hebben we nog veel meer moois voor jullie in petto. Deze maand stroomt namelijk weer over van de mooie inzendingen. Bedankt voor de inzendingen en mocht jij nog een mooie foto met ons willen delen, stuur hem dan snel op. Dan kun je er zeker van zijn dat jouw foto binnenkort te bewonderen is in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Juli-2013-1]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.