Inzendingen Juni 2013 (deel 2)

Iedere maand weer verzamelen we alle foto's van bezoekers die deze inzenden via het formulier op CarpFeeling. Zo aan het einde van de maand loop ik foto voor foto na om te kijken welke worden geplaatst en tegelijkertijd selecteer we meerdere kanshebbers voor onze foto van de maand competitie. 

Omdat de kwaliteit van de inzendingen soms zo hoog is hebben we hier vaak een flinke kluif aan. Zo ontvingen we vorige maand ook een foto van Rudy Kranghand. Een foto waarop Rudy heel trots (en terecht!) een hele oude, en vooral mooie spiegelkarper voor het oog van de lens toont. Een fantastische plaat waar we erg blij mee zijn!  


Het was net of ik de lotto had gewonnen

Naast dit 'kiekje' van Rudy hebben we nog veel meer mooie foto's voor jullie in petto. Ga er dus maar lekker voor zitten en blader door de laatste inzendingen van de vorige maand. Bedankt voor de inzendingen en mocht jij nog een mooie foto met ons willen delen, stuur hem dan snel op. Dan kun je er zeker van zijn dat jouw foto binnenkort te bewonderen is in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Juli-2013-2]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.