Inzendingen juni 2014

Vorige maand stuurde Tom Lenters - vriend van CarpFeeling - ons meerdere té gekke foto's. Dit betekent dat Tom afgelopen maand flink heeft lopen harken. Bekijk de foto hieronder eens. Wat een beer van een vis! Klasse Tom. Naast de enorme schubkarper, wist hij ook mooie spiegels boven zijn net te slepen.

Ben jij benieuwd naar de rest, neem dan snel een kijkje in de gallerij hieronder. Staat jou foto er niet tussen, dan is het hoog tijd deze mooie plek op CarpFeeling te claimen. Stuur dan snel jouw mooiste foto('s) en speel bovendien mee met onze Foto van de Maand verkiezing.

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.