Inzendingen Maart 2013

Vorige maand hebben we van onze vaste bezoekers weer een hele berg foto's mogen ontvangen. De drie mooiste zijn zoals altijd weer te bewonderen bij de 'Foto van de Maand'. Tussen deze inzendingen zitten er altijd een aantal die nét niet in aanmerking komen voor deze verkiezing. We moeten nu eenmaal een keuze maken...

Zo ontvingen we ook een hele leuke foto van iemand die is vergeten zijn naam in te voeren bij het verzenden. Erg jammer aangezien we hem credits willen geven voor zijn leuke foto. Ik ben namelijk erg gecharmeerd van de leuke compositie en de 'mysterieuze' schaduwval. Erg gaaf gedaan man! Weer eens wat anders.Naast deze foto hebben we nog veel meer mooie foto's van jullie mogen ontvangen. Onze dank hiervoor is groot! Dankzij jullie inzendingen kunnen we elke maand weer onze fotowand vullen.

De overige foto's zijn te bekijken in de onderstaande fotogallerij. Geniet ervan en blijf vooral sturen. Wie weet staan jouw foto's volgende maand ook in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Maart-2013]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.