Inzendingen maart 2014

De lente ontwaakt en dus trekken wij vissers massaal naar de waterkant. Tijden hebben we niet zo vroeg, zulk mooi weer gehad! Dat er weer veel wordt gevist is goed te merken aan het aantal foto's die we hebben ontvangen. Zo krengen we ook een prachtige collage van Rick van den Acker met daarin meerdere sfeerplaten van de afgelopen maand.

Heel erg gaaf gedaan Rick! Met deze ene collage weet je de lente én het karpervissen heel mooi te etaleren. Hartelijk bedankt voor deze leuke inzending! Heel creatief gedaan!

Naast de foto van Rick hebben we uiteraard nog veel meer prachtige foto's ontvangen. Hartelijk bedankt hiervoor! Blijf ze vooral sturen zodat ook jouw foto  de volgende maand een mooi plekje kan krijgen op CarpFeeling. Stuur hem dan snel op en maak meteen kans om mee te spelen aan onze maandelijkse Foto van de Maand verkiezing.

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.