Inzendingen maart 2015

Elke maand kun je foto's opsturen naar CarpFeeling. Je maakt dan automatisch kans om mee te spelen met onze Foto v/d maand competitie. We selecteren de drie mooiste foto's en degene die de meeste stemmen weet te verzamelen gaat aan de haal met hele gave prijzen. Ook afgelopen maand is dit weer volop gebeurt. Omdat we deze foto's graag allemaal aan jullie willen laten zien, vind je ze terug in ons fotoalbum. 

Samen met mijn zoon. Toekomstige karpervisser
Samen met mijn zoon. Toekomstige karpervisser
Foto: Robbert Bosman

Zo ontvingen we vorige maand ook een foto van Robbert Bosman. Een foto waarin vader en zoon poseren voor de lens met een vers gevangen karper. Wat een super leuke foto Robert! Het plezier straalt er vanaf. Bedankt allemaal voor jullie inzeningen en blijf vooral sturen!!

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.