Inzendingen Mei 2012 (deel 2)

Zoals beloofd krijgen jullie vandaag het tweede deel van alle inzendingen voor jullie kiezen. Het waren er vorige maand zoveel dat we ze in twee posts moesten opsplitsen. Ga er dus maar weer lekker voor zitten. De een is namelijk nog mooier dan de ander!

Zo ontvingen we ook een foto van Jesse Korteschiel. Wat deze foto in mijn ogen zo leuk maakt is dat goed is te zien dat Jesse giga trots is op deze mooie schubkarper. Het plezier spat er vanaf!! Helemaal terecht Jesse. Een prachtige vis. Bedankt voor je inzending.


Bedankt allemaal voor jullie inzendingen! Op deze manier kan iedereen meegenieten van jullie mooie momenten. Heb jij nog mooie foto's en wil jij ze met ons delen stuur ze dan op en dan staan ook jouw foto's volgende maand in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Juni-2012-2]

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.