Inzendingen Mei 2013 (deel 1)

De karper is los! Dit zijn dingen die wij snel kunnen merken aan het aantal inzendingen dat we ontvangen. Ook deze maand zullen we al deze inzendingen een mooi plekje geven op CarpFeeling. Vanwege het grote aantal smeren we het uit over twee artikelen.

Via de meeste smartphones is het tegenwoordig mogelijk om snel en gemakkelijk je gemaakte foto's te pimpen. Met app's als instagram kun je jouw foto er uit laten zien of ze professioneel bewerkt zijn. Met verschillende filters en meerdere correctie mogelijkheden zijn foto's helemaal naar je smaak te zetten.

Zo ook de inzending van Wally Weijer. Op een mooie ochtend wist hij deze bak te haken en vast te leggen op de gevoelige plaat. Door de schittering van de zon komt de vis mooi naar voren en komen de kleuren goed tot zijn recht. Met de juiste bewerking komt deze foto nog beter uit de verf. Wat een toffe foto Wally!!


Naast deze schubkarper van Wally zijn ook de andere inzendingen te bekijken in ons FotoAlbum. Bedankt voor de vele inzendingen en mocht jij nog een mooie foto met ons willen delen, stuur hem dan snel op. Dan kun je er zeker van zijn dat jouw foto binnenkort te bewonderen is in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=April-2013-1]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.