Inzendingen Mei 2013 (deel 2)

Het is momenteel iets na elven en bedekt met stof ga ik zitten achter mijn computer. Ik ben net terug van een avondje klussen. Dit doe ik nu al een aantal weken en het vissen staat dus op een laag pitje. Ik blader door de map met foto inzendingen om zo het artikel voor vandaag in orde te maken. Wat word je toch lekker gemaakt door al die gave foto's die we elke dag weer van jullie ontvangen.

Bedankt voor alle inzendingen weer! We hebben er weer veel ontvangen waarmee we ons fotoalbum kunnen spekken. Zo ontvingen we ook meerdere foto's van Mike Reede. Hij maakte een mooie close up foto van een flinke schubkarper. Dit deed hij om aan te tonen wat een gave bek deze vis nog. Een erg mooie foto Mike! Vandaar dat we hem even in het zonnetje zetten.


Deze vis heb ik gister gevangen maar deze vis had zo'n mooie bek vandaar deze foto

Naast foto zijn nog veel meer inzendingen te bekijken in ons FotoAlbum. Bedankt voor de vele inzendingen en mocht jij nog een mooie foto met ons willen delen, stuur hem dan snel op. Dan kun je er zeker van zijn dat jouw foto binnenkort te bewonderen is in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Juni-2013-2]

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.