Inzendingen Mei 2013 (deel 2)

Vanwege de grote hoeveelheid inzendingen plaatsen we de ingezonden foto's in twee keer. Op deze manier weten we zeker dat alle foto's aandachtig worden bekeken. Tussen de vele inzendingen zitten altijd een aantal foto's die goed in het oog springen. Zo ook de foto van Jeff Duineveld. Waarom? Gewoon omdat het een heerlijk Hollands beeld is.

Deze foto is gemaakt nadat Jeff besloot het winterpatroon te doorbreken door even heerlijk een middagje te genieten van de zon. Hoe kan dit nu beter dan van achter je hengels. Een heerlijk plaatje Jeff. Bedankt voor je leuke inzending.


We hebben vorige maand nog veel meer mooie foto's mogen ontvangen. Deze foto's hebben nu allemaal een mooi plekje verdient in ons FotoAlbum. Heb jij dus even niets te doen, ga er dan even lekker voor zitten.

Bedankt voor de vele inzendingen en mocht jij nog een mooie foto met ons willen delen, stuur hem dan snel op. Dan kun je er zeker van zijn dat jouw foto binnenkort te bewonderen is in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Mei-2013-2]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.