Inzendingen mei 2014

Het is overduidelijk te merken dat het maken van een goede foto voor heel veel vissers steeds belangrijker wordt. Iedereen wil zijn vangst toch zo mooi mogelijk vastleggen en zelfs met je smartphone i.c.m. een programma als instagram maak je binnen no-time een heel gave foto.

Vorige maand ontvingen we ook een foto van Matthias Keuppens. Wat een brilliante plaat man!! Even los van het feit dat je een prachtige bak in je handen hebt, klopt het hele plaatje! Bedankt voor deze 'te gekke' inzending Matthias. Dat er nog maar heel veel mogen volgen. 

De foto van Matthias is slechts een voorproefje. In de gallerij hieronder vind je namelijk nog veel meer van dit soort stoere foto's. Neem snel een kijkje en wil jij ook een keer een plekje verdienen in het FotoAlbum van CarpFeeling,  stuur dan snel je mooiste foto's op. Je komt dan niet alleen op onze wall of fame, maar maakt je automatisch een kans om mee te spelen aan onze maandelijkse Foto van de Maand verkiezing.

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.