Inzendingen November

Bedankt voor alle foto's die we afgelopen maand van jullie hebben ontvangen. Van sommige mensen bleef dit zelfs niet bij één inzending. Zo stuurde Mitchell Jans ons de afgelopen maand meerdere foto's. Dat hij mooie foto's kan maken staat als een paal boven water. Met één van zijn andere inzending heeft het namelijk geschopt tot de Foto v/d Maand verkiezing. 

Deze foto mag er ook zijn Mitchell!! Een prachtige rijenkarper die langzaam zijn vrijheid tegemoet zwemt. Een fantastische foto!! Echt eentje voor aan de muur....


Een prachtige rijenkarper terug in zijn element

Naast deze foto hebben we nog veel meer moois voor jullie in petto. Ga er dus lekker voor zitten en geniet van al dat moois!

Bedankt voor alle inzendingen en blijf ons vooral sturen, dan staan ook jouw foto's volgende maand in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=November-2012]

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.