Inzendingen november 2013

De maand is al weer bijna twee weken oud en na het bekend maken van de deelnemers van de Foto v/d Maand is het nu de hoogste tijd om de overige inzendingen in het zonnetje te zetten. We hebben gedurende de maand namelijk weer een flink aantal foto's ontvangen. Zo ook weer een drietal bakken van onze vriend Jurgen Ego.

Voor de mensen die regelmatig een kijkje nemen op CarpFeeling is het geen geheim dat Jurgen regelmatig dikke vissen vangt. Toch wist hij mij deze keer aangenaam te verrassen mijn zijn inzendingen. Drie dikke najaarsbakken! Een vis /  foto om van te watertanden! 

Bedankt voor deze inzending Jurgen. Een werkelijk prachtige foto! Een foto die het verdient om in te lijsten.  

Heb ook jij een mooie foto die je graag met heel karpervissend Nederland wil delen, stuur hem dan snel op. Je maakt dan meteen kans om mee te spelen aan onze maandelijkse Foto van de Maand verkiezing.

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.