Inzendingen Oktober 2012 (deel 2)

'A picture says more than a thousand words'. Dit klopt als een zwerende vinger... Toch is het verhaal achter de foto in veel gevallen net zo interessant. Helemaal wanneer je het verhaal bij de onderstaande foto leest.

Lees hier het verhaal van Luuk Geuze: "Een leuk weekend was het! Veel regen maar ook regelmatig brak de zon door! Nadat mijn linkerhengel zo'n 1,5 uur in het water lag begon het geweld. Na een enkele piep kijk ik vanuit mijn bivvy naar mijn hengel. Ik zie de top door slaan en een volle run volgde. Naar zo'n half uurtje had ik hem op de kant. Met 25 pond mijn pb! Kort ervoor hadden we het erover wanneer de champange fles open zou gaan. Ik zei laten we bij de 20+ doen, en jawel de eerste karper zat er ruim over! 's Nacht's rond 2 ging mijn wekkertje weer af. Op de kant bleek deze (20 pond) toch groter te zijn dan gedacht. Rigjes verversen en weer verder slapen. 's Ochtends bleef het stil. Ik was inmiddels al naar de Ah geweest om eten in te slaan. Na het ontbijt hadden we nog niks. Dat zal zo wel komen dacht ik. Wakker was ik toch, dus waarom zou ik niet de penhengel pakken en gaan roven op snoek en baars. Na 2 minuten roven staat mijn vismaat met mijn hengel in zijn hand! Een fors gebouwde vis van 22 pond! Het was een geslaagde sessie!"


In het fotoalbum zijn de vangsten van Luuk Geuze te zien. Bedankt voor je inzendingen Luuk. Blijf ons vooral sturen! Heb jij nog een mooie foto en wil jij ze met ons delen stuur ze dan op en dan staan ook jouw foto's volgende maand in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Oktober-2012-2]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.