Inzendingen oktober 2013

Al meer dan vijf jaar verzamelen wij gedurende de maand ingezonden foto's van bezoekers. Deze worden gepubliceerd en dan netjes in een archief geplaatst. Zelfs na vijf jaar weten jullie mij elke keer weer te verbazen omdat er iedere maand weer een aantal beeldschone plaatjes tussen zitten. Bedankt hiervoor!

Zo ontvingen wij vorige maand ook een fantastische foto van Joey Bruins. Wat een gigantisch brute vis die het zeker verdient even in het zonnetje gezet te worden! Joey wist deze krachtige schub te vangen op bqq n-butyric van Pro Line.

Bedankt voor het insturen Joey. Natuurlijk hebben we naast deze foto nog een 'pellet' aan prachtige platen die je weer op je gemak door kunt bladeren.  

Heb ook jij een mooie foto die je graag met heel karpervissend Nederland wil delen, stuur hem dan snel op. Je maakt dan meteen kans om mee te spelen aan onze maandelijkse Foto van de Maand verkiezing.

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.