Inzendingen Oktober 2014

Fat Tony. Dat is de naam van de vis die je hieronder ziet. Deze 'buffel' tikte precies 16,2 kg aan op de unster van Anthony van Veen. Wat een super mooie, en vooral ronde vis man!! Anthony wist deze bak twee maanden geleden te vangen. Bedankt voor deze leuke inzending en we zetten hem maar wat graag in het zonnetje.

Bedankt voor je leuke inzendingen Anthony. Ga vooral door met het steuren van dit soort gave platen. Natuurlijk geld dit voor iedereen. Hoe meer, hoe beter. Bovendien maak je met je inzending kans op mee te strijden in onze foto van de maand verkiezing.

Naast de foto van Anthony hebben we nog veel meer mooie foto's ontvangen. Ga er dus lekker voor zitten en blader er even lekker doorheen er zitten weer een aantal heel fraaie platen tussen!

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.