Inzendingen September 2012 (deel 1)

We zijn al over de helft van de maand September. De hoogste tijd om jullie inzendingen online te zetten. We hebben weer een groot aantal foto's mogen ontvangen. Onze dank hiervoor is groot! Tussen deze inzendingen zitten altijd een aantal foto's die meteen in het oog springen. Deze foto's worden meestal geselecteerd voor de foto van de maand.

Deze maand hadden we meerdere van zulke 'opvallende' foto's. Zo ook de foto van mr. Veldhuis. Een innige omhelzing met een prachtige donkere spiegel. Wat een dijk van een foto man! Helaas kwam deze nét niet in aanmerking voor deze wedstrijd.


Dit is slechts één van de vele inzendingen die we vorige maand hebben ontvangen. Blader er even lekker doorheen zou ik willen zeggen.

Bedankt voor jullie inzendingen! Heb jij nog een mooie foto en wil jij ze met ons delen stuur ze dan op en dan staan ook jouw foto's volgende maand in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=september-1-2012]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.